Iliski Problemleri nedir ? Nasıl tedavi edilir ?
Zeki kadınların evlenmeleri halinde de evliliklerini sürdürmek için mücadele etmek zorunda kalıyorlat. İngiliz bilim adamlarına göre, erkekler...
Psikolog Prof. Dr. Nevzat Tarhan, evlilikte tarafların beklentileri, fiziksel, ruhsal ve Psikolog Prof. Dr. Nevzat Tarhan, evlilikte tarafların...
Malum, yaz evlilik mevsimidir . Düğün sahipleri bir yana davetliler de kıyafet telaşına düşer. "Ne giyeceğim?" sorusu, son gü Malum, yaz evlilik...
Her beraberliğin baş başa geçirilen eğlenceli zaman dilimleriyle beslendiğini belirten Marriage Fitness: 4 Steps to Building & Maintaining Phenomenal...
Sevdiğimiz insanı kaybetme korkusunu herhalde tanımayan yoktur. Kim ister mutluluğundan vazgeçmeyi, yalnız kalmaktan korkmayı, gözyaşı dökmeyi. Zaman...
Sonra da bu iki kişi evleniyor. Yepyeni bir aile oluyorlar. Tabii arada benzerlikler, usuller, sevgiler, beklentiler ve en mühimi seks çekiciliği,...
Herhalde pek çoğumuz etrafımızdaki bazı kadınların kocası için, "Ben ona fazlayım", "En az 2-3 gömlek üstünüm" dediğini duymuşsunuzdur. Farklı olmak,...
Karşılıklı pek bir sevgi, sempati ve saygı yaşarlar. Görünüşte her şey yolundadır. Örf, adet ve usullere uygun davranılır; varsa bazı pürüzler pek...
Böyle zamanlarda kadınlar hayal kırıklıklarını erkekler gibi ihanet ederek göstermezler. Ama bu, hiç olmaz demek değildir. İnsan her zaman insandır....
Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Battal, yaptığı açıklamada, insan hayatındaki en krit Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim...
Nelerden şüpheleniriz veya şüphe nedir? Eğer kendimizden emin değilsek, karşımızdakine güvenmiyorsak, yeterli iletişim yoksa, hadiseyi yeterince...
İstanbul''da psikolog Fatma Torun Reid ve Şeyma Doğramacı''nın önderliğinde, 20 kişilik bir grup bir süredir Amerikalı psikoterapist William J....
Gerçek odur ki, bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak, bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak, bazıları Gerçek odur ki, bazı kadınlar onları...
17 Aralık''ta, Türkiye''nin AB''den müzakere tarihi aldığı haberi Başbakan Erdoğan tarafından canlı yayında açıklanırken herkes ertesi gü 17...
Aşk dolu sözler, romantik yemekler bitmiştir, TV başından kalkmaz, konuşmaz, eskiden gözününüzün içine bakan adam, sizi artık görmez olur. Peki ne...
Büyük bir aşkla başlayan ilişkiler, kadının eğitim durumunun daha iyi olması veya daha çok para kazanması nedeniyle çıkmaza girebiliyor. Bunların...
Neleri Affetmeli? Hepimiz insanız ve ilişkilerde hata yapabiliriz. Bazı hatalar var ki, bunlar kolaylıkla affedilebilir. Bazıları ise kesinlikle...
Flört veya aşkın fırtınasıyla mutlu bir evliliği bulacaklarını sananlar aldanma ihtimalini göz önünde tutmalıdırlar. "Onlar erdiler mutluluğa,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları
Linkleri Gizleme