Kilo Sorunlari nasıl tedavi edilir ?
Çok kiloluyum ve ne yaptıysam kilo veremiyorum. Depresyon konusunda bana yardım etmesi için bir psikoloğa başvurdum. Küçükken cinsel ve duygusal...
Egzersiz yaparken belirli faydalar bekleriz. Görünüşünüzü değiştirmek ve güzelleştirmek istiyorsunuz. Aynı zamanda etkinliklerinizi daha kolay ve...
Zayıflamaya çalışan pek çok insan vardır. Bazıları başarılı olur bazıları ise başarısız. Ancak kilo vermeye çalışan kişilerin daha büyük bir savaşı...
Stresin kilo ve yeme bozuklukları üzerinde çeşitli etkileri vardır. Kilo Alımı: Stres sıklıkla obezite ve kiloyla yakından ilgilidir. Stres ve...
Kilo yemekten daha fazlasıyla ilgili bir konudur. Fakat çok az anne-baba çocuğun kilo almasıyla ilgili olarak duygusal konulara çok az önem verir....
Sebebi ne olursa olsun stres 21. yüzyılın yaşama biçimi haline geldi. Bazı insanlar için stresin etkileri sadece huzursuzluk ve kaygı hislerini de...
Kilo vermenin pek çok yolu vardır. Fakat eğer 15 kilo veya fazlasını vermek istiyorsanız öncelikle mutlaka bir doktora başvurmalısınız....
Muhtemelen farklı farklı yüzlerce diyet zayıflama programları, biliyorsunuz. Hızlı ve kolay kilo kaybetmenize yardımcı olacağını söyleyen gerçekçi...
Yaz kapıda! Şu an havuz ya da deniz hayalleri kuruyor ve güzel bir tatilde güzel olmayı ümit ediyorsunuz. Koca kışın ardından aldığınız kiloları...
Büyük ihtimalle kilonuzla metabolizmanızın bağlantılı olduğunu biliyorsunuz. Fakat nasıl olduğunu biliyor musunuz? Genel inanç zayıf bir kişinin...
Kilo vermek, eğer iyi görünmeye kararlıysanız sandığınız kadar zor değil. Elbette kolay değil ama kararlı ve iradeli olduğunuz sürece vermemek için...
Sağlıklı kilo vermek ve ince kalmak herkesin istediği birşeydir. Bu nedenle de birçoğumuz diyetlere yöneliriz. Ancak hangi diyetleri seçmemiz...
Sevgili bayanlar yaza hazır mısınız? Güneşin ilk pırıltılarını hissettirmeye başladığı şu günlerde yazı daha formda bir vücut ile karşılamak...
Zayıflama konusunda bildiğiniz her şeyi unutun. Size yasakların olmadığı, çikolatadan pastaya, dondurmadan pizzaya her şeyi yiyebileceğiniz bir...
Dünyada obezite oranlarının artmasının nedeni, insanın karbonhidratlara olan düşkünlüğü ya da az egzersiz yapması değil. Gerçek düşündüğünüzden daha...
Çocukluk çağında sık karşılaşılan problemlerden biri olup özellikle ilk 3 yaşta görülür. Çocuğun büyümesinin izlemi her toplumun kendi çocuklarına...
ingilterede yapılan bir araştırma, zinde ve formda dış görünüme sahip kişilerin iç organlarındaki yağlanma oranının, kimi zaman tombullara oranla...
Beni yanlış anlamayın. Zayıflamak kolay değildir. Kolay olduğunu söylediğimi duyamazsınız. Zayıflamak için motivasyon ve çok çalışma şarttır....
Kan şekeriniz normal seyretse de şeker hastalığınız ile ilişkili başka bir hastalık gelişmese de yaşamınız şeker hastalığına (diyabete) hiç ara...
Geçici olarak kendini hüzünlü, keyifsiz hissetmek ile gerçekten depresyonda olmayı ayırmak biraz güçtür. Umarız aşağıda sayacağımız belirtiler size...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları
Linkleri Gizleme